Januar 2022

Drømmer du om cykelferie på
Mallorca i foråret 2022?

Det gør vi!

 

Vi drømmer om:

… det kridhvide sand på stranden

… det azurblå vand i Alcudiabugten

… den sorte nyere asfalt på vejen til fyret på Formentor

… eller den fantastiske frokost i den idylliske Cala Sant Vincenç bugt

… og ikke mindst eftermiddagskaffen hos de smukke piger på Torvet i Pollenca.

 


 

Sådan kunne man blive ved!

Det meste på Mallorca er da også som, vi husker det!

 

MEN!

Der er dog visse ting, som ikke er som sædvanligt!

De sidste to års coronaepedemi har været hård ved forretningslivet på Mallorca. Flere kendte cykeludlejningsfirmaer er gået konkurs og er lukket.
Vores faste leverandør Max Hürzeler Bike har været nødt til at skære ned i deres cykelbeholdning og derfor er der lige nu ca. 2000 færre cykler til udlejning på Mallorca og selvom de nu gerne vil øge antallet, så kan de ikke få leveret nye på nuværende tidspunkt! Det er i øvrigt ikke muligt i øjeblikket, at leje cykler med elektronisk gear, da de har ikke flere på lager!

 

Alt dette betyder, at hvis du gerne vil sikre dig en cykel på Mallorca i de uger,
hvor DINI TOURS er i Alcudia, nemlig i ugerne 17 – 18 – 19,
så skal du reservere rejsen og cyklen nu!

 

 

Hvis du gerne vil med DINI TOURS til Mallorca i foråret 2022,
har du så to muligheder:

 1. Bestil rejse og cykel nu!

  På vores hjemmeside er der direkte link til Spies som står for logistikken. Igennem dette link kan du bestille en lejecykel(se længere nede i nyhedsbrevet)
   

 2. Bestil din rejse uden cykelleje og medbring din egen cykel.

  For at få cyklen med skal du kontakte Boomerang Kurerservice i Herning. De sender en vogn ned med cykler, så de er der når vi ankommer. Men de har også et max. antal, de kører ned med. Så her gælder det også om at reservere på snarest.

  Transporten med Boomerang foregår på den måde, at man pakker sin cykel i en transportpapkasse og afleverer den nogle dage før afrejse på et af deres opsamlingssteder.

  På deres hjemmeside boomerang-kurerservice.dk er der et link til cykeltransport med nærmere forklaring og bestilling, samt en vejledning i pakning af cyklen mm.
   

DINI TOURS opfordrer derfor alle, som vil med på en uforglemmelig tur i en eller flere af ugerne til at bestille meget, meget hurtigt.


 

Vi håber på, at se rigtig mange af jer igen – vi har virkelig rigtig meget savnet fællesskabet og de dejlige cykelture på Mallorca.

Nu glæder vi os til uge 17 – 18 – 19 og vi kan næsten ikke vente!

 

 


 

Info om bestilling:
Er du/I blevet fristet og vil du/I gerne med os til Mallorca, så skal rejsen bestilles hos Spies Rejser. På vores hjemmeside er der direkte link til Spies på: http://dinitours.dk/.

Via Spies kan man hos vores samarbejdspartner Hüerzeler Bikes booke den cykelmodel, som man ønsker at leje(undtagen cykler med elektronisk gearsystem).

Til dem som gerne vil have deres egen cykel med er der på hjemmesiden et link til Boomerang Transport.

Yderligere information
Har du/I yderligere spørgsmål til selve rejsen og opholdet skal disse rettes til Lone Bennich på 70 70 10 51 dagligt mellem 10-12 eller på mail: lb@spies.dk

 

Spørgsmål vedrørende cykelpakken og lignende skal stilles til Kenneth Dini på mail: info@dinitours.dk eller på tlf. 40 26 10 34.

 

Videresend gerne
Dette nyhedsbrev må meget gerne videresendes til venner, bekendte og cykelkammerater, som man mener vil være interesseret i aktiv cykelferie på Mallorca. Er du medlem af en lokal cykelklub, så må du gerne lægge vores nyhedsbrev op på klubbens hjemmeside.
Se og like vores side på Facebook.

 

 

 

Venlig hilsen og på gensyn på Mallorca
ønskes af Gitte & Kenneth Dini
og hele det faste hold omkring Dini Tours